Hei Boligdama her:)

Hva støtter du deg på når du skal gi bud på en bolig?  Stoler du på at prisantydningen er riktig og måler prisen etter det?  Eller ser du på hva naboleiligheten eller huset ble solgt for året før? Ingenting av dette gir presis informasjon om hva boligen er verdt i dagens marked eller hjelper deg nevneverdig med å nå opp i budrunden eller betale riktig kjøpspris. Derfor har jeg utviklet produktet "Budtabell fra Boligdama" hvor jeg bruker den profesjonelle boligdatabasen Eiendomsverdi for å gi deg riktig markedspris segment.  Så du ikke betale for mye, men også tør å strekke deg så langt det er nødvendig for å få tilslaget på boligen. Og med min hjelp i budrunden i tillegg, kan jeg spare deg for tusenvis av kroner.  Fordi jeg kjenner til meglertriksene og har bistått i hundrevis av budrunder. 


Du har sikkert hørt om kjøpers undersøkelsplikt.? Loven forutsetter at du skal kjenne til og forstå alt som er opplyst om boligen, og at dersom du har oversett noe, har du ingenting å stille opp med i etterkant.  Mange har opplevd å kjøpe "katta i sekken" fordi de ikke har oppfattet viktige opplysninger eller forstått boligens virkelige standard.

Det viktigste er å avdekke alt som medfører risiko og kostnader og som kan gjøre det vanskelig å selge boligen igjen ved neste korsvei.

Med min hjelp og produktet "Vurdering av bolig fra Boligdama" vil du garantert ta en riktig beslutning, enten du velger å gjennomføre kjøpet eller avstå fra å gi bud.

Sjekk ut nedenfor og finn ut hvordan du kan få verdifull  hjelp til boligkjøpet.

 

Uten at det koster deg skjorta

Budtabell og hjelp i budrunden med Boligdama

 

Med budtabellen får du prisinformasjon som ingen av de andre kjøperne har, men som selgers representant megleren sitter på.

Jeg har bistått i hundrevis av budrunder og har kunnskapen til som kan hjelpe deg med å få tilslaget til riktig pris, ja til og med mulighet til å spare tusenvis av kroner.

Budtabellen brukes til både til å legge opp strategien i forkant av budrunden og som et hjelpemiddel i løpet av budrunden.

 

 

Les mer om produktet her

Vurdering av bolig fra Boligdama

Har du funnet en bolig du har lyst til å gå på visning på eller gi bud på, men redd for å kjøpe katta i sekken ?

Da har jeg løsningen for deg.  Jeg gjennomgår salgsoppgave og tilstandsrapport for deg og gir deg en lettfattelig rapport som peker ut risikofaktorene.  Jeg gir deg rett og slett en vurdering av boligens styrker og svakheter og om det er en bolig som er trygt å kjøpe. 

Kjenner du sannheten om boligens standard og har avklart alle uklarheter, er det mye lettere å vurdere hvor mye du er villig til å betale for boligen. 

Eller om du vil kjøpe den i det hele tatt.

Les mer om produktet her